Het betere poetswerk, mét een glimlach

Dakgoten reinigen doen wij met plezier

Jim’s Window Cleaning uit Aartselaar gaat verder dan de doorsnee ruitenwasser. Naast voor het poetsen van ramen, kan u ook bij ons terecht voor het reinigen van koepels, veranda's en zonnepanelen. Mag het nog iets meer zijn? Dan kunnen wij ook uw rolluiken en zelfs dakgoten reinigen.

Slechts één professionele ramenwasser voor het complete plaatje

Klantvriendelijkheid en service staan bij onze ruitenwasserij voorop. Dankzij het totaalpakket dat wij u leveren hoeft u slechts één vakman in te schakelen voor zoveel poetswerk. Handig, toch? Daarnaast gaan wij ook prat op kwaliteit tot in het kleinste detail. Wanneer wij uw kornissen kuisen, zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat we ook de dakgoot leeghalen om verstoppingen te voorkomen. Wij denken dus aan alles.

De juiste technieken en producten

Dakgoten en rolluiken poetsen is een specifiek opdracht. Wij gebruiken er tevens specifieke reinigingsproducten voor. Jim’s Window Cleaning werkt enkel met kwaliteitsvolle poetsmaterialen en -producten.

Rolluiken of dakgoten reinigen in regio Aartselaar? Jim’s Window Cleaning is inzetbaar in heel Vlaanderen. Zoek dus niet verder, maar contacteer ons meteen voor uw gratis offerte.

Jim's Window Cleaning
Clikc+