Geen koepel te hoog, geen veranda te groot

Wij doen nog zoveel meer dan louter een raam wassen

Koepels en veranda's bieden absoluut een meerwaarde. Maar wie zorgt er voor het onderhoud? Enkel wanneer deze glazen uitbreidingen van uw woning proper onderhouden worden, haalt u er optimaal plezier uit. Bij Jim’s Window Cleaning kan u voor zoveel meer terecht dan enkel het laten wassen van een raam. Koepels en veranda's bijvoorbeeld nemen wij met veel plezier onder handen.

De beste zorgen voor alles wat glas betreft

Jim’s Window Cleaning is al geruime tijd een bekende ramenwasser gebaseerd in regio Antwerpen (Aartselaar), maar actief in heel Vlaanderen. Wij gaan prat op glasheldere resultaten tot in het kleinste detail. Streeploos reinigen gegarandeerd!

Lichtreclame en meer. Ook osmose

Wist u dat wij naast voor de klassieke reiniging van ramen met water en zeep ook voor het osmose-systeem opteren? Vraag gerust meer informatie! Bovendien nemen wij hier ook grotere oppervlakken zoals lichtreclame, overkappingen van zwembaden en gevelplaten me onder handen.

Een raam wassen in regio Aartselaar? Kies voor het vakmanschap dat enkel een professionele ramenwasser u kan bieden. Vraag vandaag nog vrijblijvend naar informatie en prijzen.

Jim's Window Cleaning
Clikc+