Uw ramen langs binnen en langs buiten weer kraaknet

Vensters wassen? Laat deze klus over aan een professionele ramenwasser

Een drukke job, een gezin en ook nog eens uw sociaal leven onderhouden... Dan blijft er nog maar weinig tijd over om ook nog eens het huishouden erbij te nemen. Gun uzelf die kostbare vrije momenten en kies ervoor om een deel van uw huishoudelijke taken uit te besteden. Door uw vensters te laten wassen door een professionele ruitenwasser bijvoorbeeld.

10 jaar ervaren in het lappen van ramen

Wij zijn zowel bij particulieren als bij bedrijven inzetbaar. Woningen, kantoren, bedrijfslokalen, scholen, zorgcentra... Geen gebouw is ons voorts te hoog! Indien nodig brengen wij zelfs de nodige liften mee.

Ramen reinigen langs binnen of langs buiten

Natuurlijk vergeten wij ook de omlijsting van uw vensters niet te poetsen. Moeten uw ramen enkel langs de buitenkant gereinigd worden? Dan kunnen wij dit zelfs doen wanneer u niet thuis bent.

U kan ervoor opteren om ons éénmalig in te schakelen of ons met regelmaat op lange termijn te boeken. Dit kan allemaal afgesproken worden op maat van de klant.

Uw vensters wassen in regio Aartselaar of de ruime regio er rond? Bel gerust vrijblijvend naar Jim’s Window Cleaning. Wij staan steeds tot uw dienst!

Jim's Window Cleaning
Clikc+