Ook uw fotovoltaïsche panelen nemen wij graag onder handen!

Uw zonnepanelen reinigen zonder zorgen

Uw zonnepanelen laten kuisen door een professionele ramenwasser? Een slim idee! Door de moeilijke ligging op het dak is fotovoltaïsche panelen poetsen geen evidentie. Bovendien wilt u ook dat ze kraaknet zijn. Een ervaren ruitenwasser is dus aangeraden. Onze poetsfirma, met de hoofdzetel in Aartselaar, maakt niet alleen uw ramen, maar ook uw zonnepanelen glashelder met een glimlach.

Haal meer rendement uit uw fotovoltaïsche panelen

Propere zonnepanelen brengen meer op. Daarom is het van belang de panelen op tijd en stond aan een onderhoud te onderwerpen. Bij Jim’s Window Cleaning kiezen we voor het beste resultaat voor een osmose reiniging. Dit betekent dat wij met zuiver, kalkvrij water werken en er dus geen sporen achterblijven op de panelen.

Geen dak te hoog

Vuil, mos, uitwerpselen van vogels... Wij verwijderen ze in een wip. Bovendien gaan wij altijd uiterst veilig te werk. Als extraatje voor onze klanten controleren wij uw zonnepanelen ook op eventuele schade. Zo blijft de levensduur gewaarborgd.

Uw zonnepanelen reinigen in regio Aartselaar, Antwerpen of elders in Vlaanderen? Bij Jim’s Window Cleaning  bent u aan het goede adres voor service en kwaliteit aan een eerlijke prijs. Contacteer ons snel!

Jim's Window Cleaning
Clikc+